Header_top
Accesoria-home-header-bottom
Inapoi | Prima pagina

Despre noi

CINE SUNTEM

 

Accesoria Group a fost infiintata in 2005, propunandu-si de la bun inceput sa ofere clientilor sai, producatori de mobila, accesorii pentru mobilier si sisteme pentru amenajari interioare de cea mai buna calitate. Marcile incluse in portofoliul ACCESORIA GROUP sunt recunoscute si apreciate in intreaga lume: Grass Austria, Suspa Germania, Alu-Style Ungaria, Sige Italia, Mixal Italia si Willach Germania.

Promisiunile pe care Accesoria Group le face pietei romanesti sunt inglobate in gama de produse selectionata dupa criterii de calitate si performanta, in consultanta permanenta pe care o asigura echipa noastra si in serviciile profesionale pe care le oferim.

 

Misiune

 

Prin portofoliul dinamic si echipa de profesionisti, oferim solutii adaptate nevoilor specifice ale clientilor.

 

Viziunea

 

Sa fim prima optiune pentru orice client care cauta solutii de calitate.

 

Valori

 

Onestitate - Credem ca relatiile de durata se bazeaza pe promisiuni indeplinite si aplicam acest principiu in relatia cu clientii, furnizorii si angajatii nostri.

 

Responsabilitate – Suntem constienti ca toti clientii nostri se bazeaza pe noi tot atat de mult cat ne bazam si noi pe ei; de aceea suntem intotdeauna alaturi de clientii nostri pentru a raspunde cerintelor lor.

 

Verticalitate – Credem intr-un comportament bazat pe fairplay si transparenta in afaceri.

 

Spirit de echipa – Credem ca o echipa motivata este foarte importanta pentru companie. ACCESORIA GROUP are o echipa tanara, entuziasta, dinamica si foarte unita, care este intotdeauna gata sa progreseze si sa intreaca asteptarile.   

 

Optimism – Avem o atitudine pozitiva si privim intotdeauna inainte. Suntem convinsi ca fiecare etapa are urcusurile si coborasurile ei dar credem in produsele, serviciile si echipa noastra.

 Developed by Trisme