Accesorii mobilier – de ce sunt importante?

Accesoriile pentru mobilă fac diferența între obiectele banale și cele care strălucesc în lumina inovației.

Termenul de mobilier de calitate include aspectul estetic, calitatea finisării și calitatea feroneriei, cea care asigură funcționalitatea. Designul și ergonomia trebuie să funcționeze sinergetic pentru a satisface în același timp cerințele estetice și pe cele de confort în utilizare. Iar acest lucru este foarte ușor de obținut atunci când alegeți să lucrați cu accesorii de mobilier moderne, inovatoare, proiectate să ofere maxim de funcționalitate și să se poată adapta la orice linie de design.

3 moduri în care accesoriile vă fac viața mai frumoasă

1. Funcționalitate & confort

Importanța poziției la birou este un lucru bine cunoscut. Cu toate acestea, de câte ori nu v-ați ridicat la finalul zilei cu dureri de spate, genunchi sau umeri? O poziție corectă înseamnă, pe termen lung, o coloană sănătoasă. Un accesoriu isteț și practic este sistemul pentru mese cu înălțime reglabilă ELS. Acasă sau la birou, veți putea ajusta înălțimea mesei din telecomandă, pentru un confort maxim.

 2. Organizare mai bună și timp câștigat

Plăcerea de a avea grijă noi înșine și de familie este uneori umbrită de lipsa de timp. Detaliile sunt de multe ori cele care fac diferența în buna organizare și timpul câștigat. În bucătărie, un accesoriu precum sistemul pentru colț extractibil pliant permite utilizarea confortabilă și eficientă a mobilierului de colț.

 3. Durabilitate și aspect plăcut

Balamalele sunt elementele care primesc minimum de atenție la amenajarea locuinței. Cu toate acestea, de calitatea lor depinde confortul dumneavoastră pe termen lung. O balama de slabă calitate înseamnă uși care în timp nu mai sunt aliniate, se închid cu greutate sau încep să scârțâie. Aspectul estetic nu este deloc de neglijat în alegerea balamalelor.