Este un moment când putem aloca timp locuinței și amenajării ei. În această perioadă trebuie să stăm în case pentru sănătatea noastră și a celor din jur, dar asta nu înseamnă că nu putem beneficia acest timp în folosul nostru. Cum mulți ne desfășurăm acum activitatea profesională de acasă, nevoia de spațiu este simțită din ce în ce mai acut. Putem folosi acest timp pentru a planifica optimizarea locuinței astfel încât să ne bucurăm de cât mai mult spațiu.

Idei pentru o bucătărie mai încăpătoare

Bucătăria este spațiul preferat de mulți dintre noi. Este mai plăcut, chiar intim și de multe ori ne întâlnim aici cu prietenii la o cafea, chiar dacă living-ul este cu mult mai încăpător.

Cum putem să optimizăm acest spațiu ? Folosind accesorii inovatoare, gândite special să ne ușureze munca și să contribuie la ordinea încăperii. Îți propunem o varietate mare de produse cu ajutorul cărora poți eficientiza spațiile din dulapuri sau poți profita de înălțimea camerei fără ca accesul în zona înaltă să fie dificil.

Sertarele Sige sunt o foarte bună idee de extindere pe verticală. Sunt făcute din oțel cromat și sunt montate pe glisiere care asigură o alunecare sigură, fără deviații, ușoară și silențioasă, chiar și atunci când sunt încărcate la capacitate maximă (30 kg) sau când extragerea lor este totală. Montate într-un corp înalt de mobilier, ele permit vizualizarea cu ușurință a obiectelor depozitate. Folosind sertarele Sige poți transforma un dulap într-o adevărată cămară, eliberând bună parte din spațiu.

Zonele de colț au fost considerate multă vreme spațiu pierdut din punct de vedere al depozitării. Erau greu accesibile și în cel mai bun caz, erau folosite pentru a depozita acolo lucruri de care aveam nevoie o dată pe an. Cu sertarele de colț Sige accesul devine foarte ușor. Pot fi depozitate obiecte folosite des, ținute la îndemână. Montarea acestor sisteme este simplă și o poți face și tu dacă ai o bormașină. Șabloanele cu care sertarele sunt livrate te ajută să le fixezi cu precizie, astfel încât să funcționeze perfect.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=puw9RlpX3WA&feature=emb_logo

Sisteme de iluminat cu LED

Un mod de a ilumina plăcut apartamentul folosind sisteme pe care le putem prinde de mobilierul existent. Pe lângă avantajul eliminării unor obiecte care uneori pot lua din spațiu (lampadare), sistemele cu iluminat cu LED sunt mai economice și mai durabile: lămpi cu brațe reglabile sau fixe, baghete sau spoturi care pot fi prinse cu usurință de mobilierul din locuință.

Pentru baie și bucătărie pot fi folosite corpuri de iluminat cu prindere pe corpul superior sau pe oglindă. Lumina va ajunge cu ușurință acolo unde este nevoie fără să apară umbre deranjante. Pentru că sunt economice se poate face chiar “abuz” de lumină fără costuri însemnate. Designul minimalist și finisajele specifice (aluminiu pentru bucătărie, crom pentru baie) te ajută să le integrezi în mobilierul modern.

În living sau dormitor pot fi folosite lămpile cu braț reglabil și comutator integrat sau corpurile de iluminat cu senzori. Le poți monta la baza patului, fiind eficiente și funcționale, la baza canapelelor sau pe mobilierul din living, creând astfel o atmosferă plăcută și intimă.

Sisteme de prize moderne pentru a scăpa de prelungitoare și fire în toată casa

Avem tot mai multe aparate și gadget-uri care ne ușurează viața și pe care trebuie să le alimentăm cu energie. Pentru asta folosim prelungitoare și fire întinse prin casă pentru că nu am știut de la început unde vom pune aparatele și câte vor fi. Am fixat prizele acolo unde am crezut că vor fi utile, dar am descoperit că acum sunt prea puține sau ineficient dispuse. Pentru astfel de situații îți propunem mai multe soluții inovatoare de management al prizelor și cablurilor, atât pentru bucătării, cât și pentru birouri.

Sistemele de prize Bachmann sunt ideale pentru bucătării și birouri. Prizele pentru bucătărie pot fi montate în blatul de lucru, pe lateralele corpului de mobilier, pe perete sau pe colțuri, în funcție de model sau necesitate. Se montează cu ușurință, pot fi ascunse iar folosirea lor este foarte simplă. Prizele pentru birouri se aleg în funcție de locul unde urmează a fi montate – podea, birou, perete – de estetică și accesibilitate. Știm din experiență că este important să fie cât mai multe și cât mai aproape de locul unde lucrăm.

Însă sistemul revoluționar de prize pe care îl propunem este Eubiq GSS System. Este o soluție inovatoare ce permite proiectarea flexibilă a sistemului de distribuție a energiei electrice și al cablurilor de date în orice tip de spațiu. Nu vei mai fi condiționat de un sistem fix montat în perete, ci îl poți monta acolo unde ai nevoie. Sistemul modular de prize și conectori multimedia oferă libertate totală și flexibilitate în poziționarea punctelor de conectare la energia electrică și a cablurilor de date în orice tip de spațiu. A fost proiectat astfel încât elementul de bază care are încorporate firele electrice să poată fi integrat cu ușurință în plinte, panouri, mobilier, compartimentări și sisteme de management al cablurilor. Poate fi montat în bucătărie, living, biroul de acasă sau de la serviciu, în săli de conferință, ateliere, școli sau spații comerciale.

Mai sus sunt doar câteva dintre produsele care ajută la reorganizarea spațiului locuinței. Avem însă multe alte soluții moderne și eficiente pentru personalizarea spațiului, pe site-ul nostru accesoria.ro.