Noua identitate vizuală Accesoria

De astăzi, ne promovăm sub o nouă imagine. Suntem o echipă integrată sub un brand cu aceleași valori: onestitate, pasiune, dorința de a învăța și ambiția de a fi mereu mai buni. Noile noastre elemente de branding reflectă poziționarea noastră și direcția strategică pe care o urmărim pe termen lung.

Am construit o identitate vizuală care să reflecte progresul nostru și angajamentul pentru dezvoltarea continuă a industriei din care facem parte. Una care să reprezinte principiile care ne ghidează, precum și promisiunea noastră de a contribui la susținerea partenerilor noștri în crearea de valoare adăugată pentru fiecare dintre noi.

Ne punem cunoștințele și competențele în serviciul clienților noștri și le folosim cu pasiune, curaj și implicare pentru binele comun, acționând ca o echipă unitară. Din acest motiv, am ales să comunicăm la nivel de portofoliu și expertiză.

Divizia Home & Business devine Fitting Systems:

Divizia Echipamente devine Machine Systems:

Suntem angajați să oferim soluții de înaltă calitate și ne adaptăm constant pentru a răspunde cerințelor în schimbare ale pieței. Oferim clienților noștri servicii cu valoare adăugată ce inspiră, schimbă percepții și contribuie la dezvoltare. Iar argumentele noastre sunt și pilonii pe care ne bazăm în creștere:

Echipa care acționează în aceeași direcție.

Competențe de top pe care le punem în serviciul clienților.

Mediu și mijloc de dezvoltare și evoluție.