Inovație în tehnologie

Tehnologie Biesse premiată internațional

Sistemul AirForce a câștigat majoritatea premiilor din industrie pentru tehnologie inovatoare, inclusiv primul premiu pentru tehnologie de aplicare a cantului cu aer cald.

Mecanismul asigură calitate excelentă a produsului final și flexibilitate în alegerea utilajului adecvat.

Avantaje ale aplicării cu sistemul Air Force:

  • Calitate premium: fără îmbinare, fără adeziv, lipire perfectă;
  • Mecanism certificat: rezistență optimă la căldură, umiditate și lovituri;
  • Se evită folosirea adezivului, a agenților de curățare și antistatici.
Aplicare cant cu aer cald

Cum funcționează?

Tehnologia AirForce folosește principiul convecției. Sistemul emite aer cald comprimat printr-o duză peste stratul reactiv al cantului și îl lipește perfect de fibrele panoului. Tehnica permite modificări pornind de la culoarea cantului, fără pregătiri adiționale. Mai mult, tehnologia AirForce este prietenoasă cu mediul, datorită eliminării adezivilor și reziduurilor.

Vrei să vezi cum funcționează?

Te așteptăm la showroom-ul Sensations pentru o sesiune live.

Te invităm să asiști la procesul prin care tehnologia de top AirForce aplică ireproșabil cantul la un cost redus față de standard.

Sistemul AirForce în acțiune
Sistemul AirForce este compatibil cu o gamă largă de utilaje Biesse
Biesse_Akron-1300_aplicare_cant

AKRON 1300

Flexibilă, ergonomică, ușor de folosit, Akron 1300 este mașina automată pentru aplicarea cantului care asigură finisare perfectă și un produs final de cea mai bună calitate.

Biesse_Akron_1400_masina_automat_cant

AKRON 1400

La gama de mașini de aplicat cant Akron 1400, unitățile de lucru compacte sunt disponibile cu diferite configurații pentru cerințe specifice de producție. Complet automatizată și pregătită pentru teste, vă așteaptă în showroom-ul nostru.

masina_automata_cant_Biesse_Stream_A

STREAM A

Stream A este noua gamă de mașini pentru aplicarea cantului, destinată producătorilor mici și mijlocii care doresc să crească volumul producției.

Stream_A_Smart_masina_automata_cant

STREAM A SMART

Stream A Smart este la intersecția dintre producția la comandă și cea de nivel industrial și asigură respectarea unor standarde înalte de calitate și termenelor strânse de livrare.

Biesse_Stream_B_utilaj_aplicare_cant

STREAM B

Destinată companiilor cu productivitate ridicată, mașina automată pentru aplicarea cantului Stream B prelucrează 24 din 24, 7 zile din 7, cu menținerea celui mai înalt standard de calitate.

Vrei să vezi cum funcționează sistemul AirForce?

Te așteptăm la showroom-ul Sensations pentru o sesiune live.