Saltele, pilote si perne

Secretul unui somn linistit, in fiecare noapte. Un somn bun inseamna sanatate, iar pentru un somn bun, salteaua si perna joaca rolul cel mai important. Confortul din timpul somnului se reflecta in energia de a doua zi.

Va prezentam patru game diferite de saltele, perne si pilote, produse inovatoare, diferentiate in functie de preferintele si nevoile consumatorilor.

Descoperiti beneficiile saltelelor cu puf de gasca usor, cu fibra de bambus racoritoare si fina ca matasea, cu lana calduroasa sau din nanofibra antialergica.

Saltele si accesorii cu puf de gasca

Saltele, perne si pilota cu puf de gasca pentru un somn usor

Saltele, perne si pilote cu puf de gasca – Gama Feeling

Puful de gasca nu supraincalzeste: el doar mentine un strat de aer ce reflecta caldura provenita de la corpul nostru. Daca organismul dumneavoastra produce mai putina caldura, atunci aveti nevoie de mai mult puf de gasca pentru a fi confortabil. In schimb, cineva care produce mai putina caldura, are nevoie de mai putin puf de gasca pentru a avea un somn linistit.

Greutate maxima recomandata pentru saltea: 150 Kg/pers.

Saltele cu bambus si accesorii

Saltele, perne si pilota cu fibra de bambus pentru nopti racoroase

Saltele, perne si pilote cu fibra de bambus – Gama Nature

Fibra de bambus are capacitatea naturala de a racori pentru ca poate absorbi o cantitate de apa mai mare de 3 ori decat greutatea sa. Astfel, absoarbe transpiratia si permite evaporarea ei intr-o secunda, pastrand corpul uscat in timpul somnului. Hipoalergica si prietenoasa cu mediul, fibra de bambus este fina precum matasea si sigura pentru persoanele care au alergii la lana sau in.

Greutate maxima recomandata pentru saltea: 130 Kg/pers.

Saltele cu lana si accesorii

Saltea, perne si pilota cu fibra de lana pentru nopti calduroase

Saltele, perne si pilote cu lana – Gama Wool

Tine de cald, fara sa transpiri.

Lana are proprietati unice care o fac sa fie una dintre cele mai uimitoare fibre din lume. Fibra de lana functioneaza ca un termos pentru corpul uman: poate sa tina cald sau racoare. Fara a supraincalzi corpul, filbrele de lana ajuta la evaporarea umezelii si la pastrarea unei temperaturi confortabile. Ne gandim la lana ca la o fibra ce inspira caldura, dar, curios, in desertul Sahara, beduinii poarta imbracaminte din lana subtire pentru a rezista caldurii mistuitoare. Aceasta se datoreaza proprietatilor uimitoare ale acestei fibre naturale.

Greutate maxima recomandata pentru saltea: 150 Kg/pers.

Saltele cu nanofibra si accesorii

Saltele, perne si pilote cu nanofibra pentru un somn linistit

Saltele, perne si pilote cu nanofibra – Gama Life

Nanofibra este o fibra sintetica atat de subtire, incat nu poate fi observata decat la un microscop special, avand diametrul mai mic decat raza de lumina.

Mai fina de 3 ori decat orice alta fibra conventionala utilizata la umplerea pernelor si pilotelor, nanofibra poate fi considerata ca un inlocuitor sintetic al pufului de gasca, privita din prisma senzatiei de confort si moliciune.

Greutate maxima recomandata: 130 Kg/pers.

Saltea Argento Memory

Saltea cu tesatura din tricot cu fir argintat si spuma cu memorie

Saltea Argento Memory – 21 cm

Ortopedica si anatomica, salteaua Argento Memory mentine coloana intr-o pozitie naturala, ajuta la circulatia optima a sangelui si la relaxarea completa a muschilor si a incheieturilor.

Greutate maxima recomandata: 130 Kg/pers.

Saltea Silver Active

Saltea cu fir argintat si spuma cu memorie

Saltea Silver Active – 23 cm

Conceputa pentru oamenii activi care au nevoie de un somn sanatos, salteaua Silver Actie are o structura complexa de poliuretan si materiale de acoperire de calitate superioara.

Firul argintat are proprietati anti-microbiene si va asigura un mediu curat pe tot parcursul noptii.

Greutate maxima recomandata: 120 Kg/pers.

Saltea Aloe Vera 360

Saltea cu tratament Aloe Vera si spuma cu memorie

Saltea Aloe Vera 360 – 20 cm

Compozitia speciala a saltelei ofera o pozitie corecta a coloanei si relaxeaza muschii pe tot timpul noptii.

Husa cu tratament Aloe Vera si sistemul de ventialtie 3D va asigura un somn linistitor si calm.

Greutate maxima recomandata: 100 Kg/pers.