Usi glisante pentru dulapuri, dressing, separare incaperi

Din sticla sau din lemn, cu sau fara sina pe podea, usile glisante evolueaza. Descoperiti selectia noastra de usi glisante pentru a optimiza spatiul in locuinta dumneavoastra. Prin montajul unei usi glisante – indiferent ca este folosita pentru accesul intr-o incapere sau pentru dressing ori dulap – castigati spatiul de care are nevoie o usa batanta pentru a se deschide. Principiul de functionare este simplu: inlay-ul (care poate fi sticla, lemn, PAL, panou din MDF vopsit in masa) se prinde de un mecanism care ruleaza pe sine in lateral.

Extinde text

Exista doua mari tipuri de sisteme de culisare, in functie de tipul de prindere: pentru usi glisante aplicate si pentru usi glisante incadrate:

  • Usile glisante aplicate (Aliante, Online) sunt folosite ca usi pentru dulapuri. Se numesc usi glisante aplicate pentru ca sistemul are prinderea pe cutia dulapului (pe capac si pe fund, in exterior). Mecanismele nu sunt vizibile, fiind acoperite de usi.
  • Usile glisante incadrate (In Out Drive, In Out Fly, Portavant) se pot prinde pe tavan sau pe perete. De aceea, daca veti opta pentru un sistem de glisare incadrat pentru dulap, e bine de stiut ca sinele vor fi vizibile in interiorul dulapului.

Potrivite pentru compartimentarea spatiilor, usile glisante In Out Fly, Crystal si Portavant sunt foarte utile pentru ca nu au sina inferioara. Pot fi realizate cu lemn sau sticla, alegeti-le pe cele potrivite liniei de design adoptata.

Sisteme complete de usi glisante cu amortizare

Pentru ca linistea este un element important pentru confortul nostru auditiv, sistemele de glisare usi – fie pentru dulapuri, fie pentru compartimentarea spatiului – au inclus sau pot fi dotate cu sisteme de amortizare la inchidere si la deschidere.

Restrange text