Spoturi, bandă și profile LED

Mai multă lumină și un consum mai mic. LED-urile sunt cea mai eficientă sursă de iluminat, este un lucru bine știut. În ultimii ani, sistemele de iluminat cu LED-uri au înregistrat progrese semnificative și sunt din ce în ce mai mult utilizate în casele românilor.

Corpuri de iluminat cu LED pentru mobilier

În oferta Accesoria Group veți găsi o multitudine de soluții de iluminat cu LED, destinate iluminatului funcțional și de accent. Acestea prezintă marele avantaj de a putea fi aplicate pe sau încorporate în mobilier.

Soluția potrivită pentru fiecare încăpere din casa dumneavoastră

De la soluțiile potrivite pentru polițele din sticlă sau iluminatul sertarelor până la profile din aluminiu sau plastic pentru copurile mobilier și spoturi încastrabile, găsești o gamă extinsă de idei inovatoare. Îți punem la dispoziție produsele cu care să creezi atmosfera unică pentru căminul tău și tonalitățile potrivite pentru fiecare cameră în parte. Profile cu lumină difuză pentru seri relaxante sau tonalități puternice pentru zonele de lucru. Dacă dorești să le îmbini, poți regla intensitatea luminii din telecomanda sau controlerul aferent.

O mai bună calitate a vieții

Că sunt durabile, este un lucru bine cunoscut. La fel de importantă este, însă, calitatea luminii. Sistemele de acest tip nu își modifică luminozitatea sau culoarea odată cu trecerea timpului, nu pâlpâie iar stabilitatea lor cotribuie la o bună îngrijire a ochilor.

Ca să alegeți cea mai potrivită soluție pentru dumneavoastră, iată câteva lucruri bine de știut despre corpurile de iluminat cu LED, în acest articol.