Hettich Forum este spațiul unde inovația tehnologică se îmbină cu mobilierul creativ și design-ul de interior. Tendințele viitorului pentru locuințe și birouri sunt puse în practică în showroom-ul Hettich din Kirchlengern, Germania, pe care echipa Accesoria l-a vizitat recent. Am descoperit soluții, funcții și trenduri noi pentru flexibilitate în producția de mobilier, confort și personalizare pentru spații mici și mari, pentru clădiri de birouri și biroul de acasă, pentru spații comerciale și hoteluri.

Ne-am întors cu noi experiențe, inspirație, informație și dorim să le împărtășim.

Un mediu eficient, confortabil, stilat – personalizat 100%

Trăim într-o lume deschisă și creativă și acest fapt se reflectă în aspectul locuințelor. Design pentru gusturile fiecărui client și funcționalități care sprijină și facilitează rutina sunt pilonii principali ai proiectelor de arhitectură de interior din showroom-ul Hettich.

Propuneri de organizare a băii

Hettich Forum propune câteva proiecte de amenajare a băii, pentru spații mai mici sau mai generoase, care au în centru buna organizare, ergonomia și stilul modern.

Baie mică? Soluția: piese de mobilier esențiale cu organizare riguroasă.

Nevoie de optimizare a spațiului și design exclusivist? Hettich propune:

Propuneri de organizare a bucătăriei

Pentru că bucătăria este, de multe ori, locul din care pornim către o zi bună, personalizarea este esențială.

Spațiu câștigat și confort sporit într-o bucătărie cu personalitate, în care fiecare pas din procesul de gătit este luat în calcul și ușurat prin acest concept de design.

O altă propunere ingenioasă și utilă este bucătăria compactă, all inclusive pentru economie de spațiu cu plus de confort. O altă propunere ingenioasă și utilă este bucătăria compactă,

Cum transformi un apartament cu câteva soluții tehnologice?

Sistemul pentru uși glisante și pereți mobili TopLine XL, sistemul cadru de aluminiu Cadro și ușile pliante Wingline L sunt vedete în transformarea apartamentelor prin reorganizarea eficientă și elegantă a spațiului.

Pereții mobili separă zonele de locuit și permit micșorarea, respectiv mărirea încăperii în momentul în care este folosită.

Perete mobil cu sistem de glisare TopLine XL

Dressing cu uși glisante cu sistem TopLine XL

Cadro, sistemul cadru din aluminiu care permite crearea unei game variate de piese de mobilier, redefinește conceptul de mobilier clasic prin îmbinări îndrăznețe de materiale și tehnologie de ultimă oră.

Mobilierul personalizat pentru dorința și nevoile fiecărui client este noua cerință a pieței. Rapiditate în procesul de producție și calitatea produsului final sunt condiții pentru proiecte de succes și avantaje competitive pentru producători. Vă propunem soluții Hettich flexibile, versatile, care permit crearea unor piese de mobilier originale, inedite cu minim de efort. Vă invităm să ne scrieți la info@accesoria.ro și să programați o discuție sau o întrevedere cu consultanții Accesoria Home&Business.