Sistemele transformabile ATIM sunt accesorii moderne pentru mobilă, esențiale pentru cei care doresc să mărească suprafața de lucru în medii diferite, precum bucătărie, living, dormitor sau birou. Cu mecanismele ATIM, vă bucurați de blaturi și mese mari chiar și în spații mici.

Instalați cu ușurință o masă care se ascunde într-un sertar simplu sau extindeți biroul pentru a vă bucura de și mai mult spațiu, în orice mediu considerați potrivit.

Cu sistemele transformabile ATIM, nu trebuie să vă mai faceți griji de lipsa unei mese potrivite atunci când aveți oaspeți în vizită. Este nevoie doar de câteva mișcări simple pentru a obține o masă extensibilă, suficientă pentru a lua prânzul în familie sau pentru a avea mai mult spațiu la birou. Discrete și elegante, sistemele transformabile ATIM sunt create special pentru a maximiza funcționalitatea spațiului. Imaginați-vă că aveți acel spațiu suplimentar chiar atunci când aveți nevoie de el – fie că este vorba de pregătirea mesei, de o petrecere sau de un mic dejun în familie!

Mecanismele transformabile ATIM sunt soluții perfecte atât pentru utilizare de zi cu zi, cât și pentru ocazii speciale. Toate sistemele transformabile ATIM sunt fabricate din materiale premium, aluminiu și oțel inoxidabil, ce garantează o durata lungă de funcționare. Sistemele includ doar mecanismele, nu și componentele din lemn.

Descoperiți toate sistemele transformabile ATIM și alegeți mecanismul potrivit nevoilor dumeavoastră. Personalizarea mobilierului nu a fost niciodată mai ușoară.

Avantaje sisteme transformabile ATIM

 • Concepute și proiectate cu gândul la utilizator.
 • Finisaj rezistent, din oțel inoxidabil.
 • Adaptare rapidă a mobilierul în funcție de nevoile tale. 
 • Spațiu suficient pentru activitățile tale preferate.
 • Mișcări simple pentru a extrage o masă funcțională dintr-un sertar standard de bucătărie. 
 • Design elegant și modern, se integrează fără efort în orice stil de amenajare interioară.
 •  

Sisteme transformabile ATIM

Oplà TOP

Oplà Top este un sistem inteligent care vă permite să extindeți spațiul de lucru din bucătărie fără efort. Iată cum funcționează:

 • Montaj sub blat: Oplà Top este montat într-un sertar, sub un blat de bucătărie obișnuit.
 • Mecanism de extragere: cu o singură mișcare, puteți scoate blatul de lucru Oplà Top din poziția sa ascunsă.
 • Aliniere perfectă: odată extinsă, partea superioară a mecanismului se aliniază la același nivel cu blatul de deasupra, creând o suprafață suplimentară perfectă.
mecanism extindere masa atim

T-ABLE XL

T-ABLE XL este un sistem inovator și elegant pentru extragerea unei mese mari dintr-un sertar standard. În versiunea cu deschidere XL sunt utilizate 3 blaturi de masă, cu o deschidere de 1310 mm. În plus, piciorul pliabil telescopic garantează o capacitate mare și stabilitate la cele mai înalte standarde de siguranță. Întregul sistem este fabricat din aluminiu cu ghidajele și tehnologia exclusivă ATIM, ceea ce îl face robust și ușor de manipulat. Finisajul de bronz este modern și elegant și se asortează cu orice tip de amenajare interioară.

atim sistem transformabil table xl

Așadar, dacă aveți nevoie de o soluție de economisire a spațiului pentru o masă mare, T-ABLE XL este exact ceea ce căutați!

LUNCH

Sistemul LUNCH de la ATIM este o soluție ingenioasă care vă permite să economisiți spațiu prin scoaterea unei mese de tip pensinsulă dintr-un sertar standard de bucătărie. Soluție practică și rezistentă, fără picior, esențială în bucătăriile mici în care este nevoie de o extensie a blatului de lucru pentru pregătirea meselor. Mecanismul LUNCH creează o masă de aproximativ 900 mm în deschidere maximă.

sistem transformabil mobila masa extensibila

Iată detaliile cheie ale acestui sistem:

 • Funcționalitate: conceput pentru a maximiza funcționalitatea în spații mici. Deschizând partea frontală cu balamale a sertarului, puteți accesa instantaneu blatul mesei.
 • Materiale: realizat integral din aluminiu, asigură durabilitate și stabilitate.
 • Capacitate: prânzul devine confortabil pentru două persoane și poate servi și ca suprafață utilă pentru prepararea alimentelor.

Variante:

LUNCH: prelungește spațiul cu aproximativ 90 cm. Sistem transformabil ideal pentru spațiile de tip open space sau studio.

LUNCH +39: prelungește spațiul cu 70 cm, având o adâncime minimă de instalare în mobilier de 39 cm.

PARTY

Datorită unui sistem rezistent de glisiere fabricat exclusiv din aluminiu, acest mecanism poate fi montat într-un compartiment standard pentru sertar și creează o masă mare (cu o deschidere de 1380 mm). Datorită piciorului telescopic dublu integrat, garantează o capacitate de 100 kg.

mecanism masa extensibila petrecere living

Ușor de manevrat, de deschis și închis, este o soluție modernă și inteligentă ce crește funcționalitatea mobilierului de bucătărie, făcând utilizarea spațiilor mai practică.

Sisteme transformabile disponibile la comandă

Dacă doriți să optimizați și mai mult spațiul din bucătăriile mici, puteți opta pentru sistemul transformabil Universal Box sau Cook. Aceste mecanisme moderne pentru mobilă de la ATIM vă ajută să obțineți în același timp un blat de lucru extensibil și un sertar practic, în care puteți păstra la îndemână tacâmuri sau alte ustensile necesare în bucătărie.  

Sistemul transformabil Cook integrează mai multe funcții și creează un adevărat colț de master-chef în bucătărie: dintr-un singur sertar este posibil să scoateți tocătorul pentru a tăia alimentele și sertarul cu tacâmuri. Când mâncarea este gata, Cook devine o masă pentru a savura mâncărurile pregătite, fie singur, fie într-o companie plăcută.

Aflați mai multe detalii despre caracteristici tehnice și instrucțiuni de montaj de aici

Indiferent de sistemul ales, mecanismele ATIM optimizează la maximum spațiile la interior și garantează o utilizare eficientă, cu mișcări simple.

Producția ATIM este 100% Made în Italy, de la materia primă până la elaborarea și producția acesteia în sediul ATIM de la periferia orașului Milano.

Dacă întâmpinați dificultăți în alegerea sistemului potrivit, vă invităm să discutați cu reprezentanții Accesoria și să alegem împreună soluția ideală pentru proiectele dumneavoastră.