Tu cât de des ”faci ceva pentru tine”? Ce pasiuni dezvolți și ce lași pe altădată, din lipsă de timp sau de energie?

Să ne întâlnim sau să ne auzim cu prietenii, să vedem un film bun sunt probabil cele mai simple, dar și cele mai satisfăcătoare momente de relaxare. Dar și gătitul sau meșteritul, dansul sau pictura, design-ul vestimentar sau design-ul interior sunt pentru mulți dintre noi activități care bucură sufletul.

Despre primele activități, putem spune doar că apreciem un preparat gătit cu suflet și talent sau un tablou interesant.

În ceea ce privește decorarea casei de vis, însă, avem câteva recomandări de gadget-uri fresh & smart, practice & stylish. Acel gen de gadget-uri care te fac să te simți mai bine.

Difuzoare integrate INTUBLU

  • pentru cei îndrăgostiți de muzică și dans, dar și de un design impecabil.

Cunoscut ca ”tehnologia media care transformă mobilierul în difuzoare”, sistemul INTUBLU se amplasează în spatele oglinzii sau ascuns în sertare ori în ușile dulapului și se conectează la telefon prin bluetooth. Calitatea sunetului este impecabilă, la fel și design-ul camerei.

Prelungitorul Peggy, cu sistem de prindere pe suprafața de lucru

  • ideal pentru cei pasionați de meșterit.

Dacă meșterești în casă, în atelier sau în garaj, ți s-a întâmplat de câteva ori bune să ai nevoie de o priză în apropiere sau de un prelungitor mai… lung. Multi-priza Peggy poate fi prinsă pe blatul de lucru, pe canatul ușii sau oriunde ai nevoie să lucrezi, iar cablul de 3 metri asigură libertatea de mișcare.

Suportul de monitor cu braț mobil

  • pentru cei preocupați de cele mai recente trenduri în design, dar și de postura corectă.

Aspectul elegant, rotația de 360 grade cu blocare inteligentă la 180 de grade pentru a evita lovirea de peretele din spate și ascunderea completă a cablurilor sunt doar 3 trăsături prin care brațul flexibil pentru monitor îți face viața mai plăcută. Am păstrat pentru final beneficiul major pe care îl aduce reglajul pe înălțime. Previne sau reduce durerile de gât, umeri, spate – probleme atât de familiare celor care lucrează multe ore la birou.