Inovație, funcționalitate, calitate: noile produse din portofoliul Accesoria. Soluțiile fresh sunt inspirate din rutina, obiceiurile și nevoile cotidiene ale clientului modern. Întâmpină exigența de a avea o locuință confortabilă, ergonomică, cu un design creativ și personalizat. Se adaptează la nevoia de a integra tehnologia în viața de zi cu zi.

Creative pe un fundament tehnic, inovatoare pe baza unor structuri îndelung testate, soluțiile sunt dedicate clienților care caută eleganță, confort, simplitatea bunului-gust.

Sofa Box – confort prin versatilitate și funcționalitate

Sofa Box

Sistemul funcționează ca prelungitor și încărcător USB și poate alimenta laptop-ul, telefonul sau tableta. Dotat cu două tipuri de accesorii, unul pentru canapele și unul pentru suprafețe plate, întrunește cele mai mari exigențe ale clientului modern, pentru care gadget-urile se împletesc cu obiceiurile cotidiene.

Trend – iluminatul de accent, parte din arhitectura spațiului

Profilul din plastic Trend este turnat din plastic de înaltă calitate, are aplicabilitate universală și se montează cu ușurință. Cu o lumină difuză, lăptoasă, Trend completează prin accent personalitatea locuinței sau birourilor.

Glisiere Quadro (Hettich) – forma și funcționalitatea merg mână în mână

Quadro Silent System înseamnă distincție în aspect și lejeritate în utilizare. Cu extragere totală sau parțială, Quadro asigură deschiderea ușoară, cursivă și închiderea amortizată, chiar și pentru sertarele încărcate cu greutăți mari. Potrivite inclusiv pentru PAL cu grosime de 19 mm, glisierele Quadro dau libertatea de a crea orice design, de a transforma în realitate orice cerere primită.

Peggy – prelungitor isteț și flexibil, pentru pasionații de meșterit

Sistemul cu prindere pe suprafața de lucru este ideal când nu pot fi folosite prizele fixe existente sau este necesară o mai mare libertate de mișcare. Poate fi folosit oriunde, în casă, la birou, în atelier sau în garaj. Se prinde de muchia mesei fără unelte ajutătoare, oferind acces simplu la o priză multiplă.

Funcționalitate impecabilă. Design creativ. Calitate care devine reper.

În Catalogul Accesoria Home & Business 2020 – 2021.