Dacă în trecut designul interior era opțional în amenajarea unei locuințe, astăzi așteptările care însoțesc un astfel de proiect sunt complexe.  Rezultatele de succes îmbină viziunea creativă asupra spațiului, alegerea celor mai potrivite accesorii și prelucrarea lemnului la standarde înalte pentru un mobilier de calitate. Iar design-ul modern și original, funcționalitatea și eficiența sunt printre cele mai întâlnite cerințe ale clienților.

Cum îmbinăm toate aceste elemente? Cum creăm acel mult-așteptat sentiment de ”acasă”? Pentru răspunsuri, ne-am îndreptat către specialiști. Pentru că o imagine face cât o mie de cuvinte, prezentăm în continuare proiecte realizate de Platon Mobila și Geo Cosovan, interior designer, și opțiuni pentru accesoriile incluse în realizarea proiectelor.

Platon Mobila: Bucătăria este, pentru cele mai multe familii, ”inima casei”. Este foarte important ca spațiul în care trăiești, în care îți petreci timpul, să ofere confort și să fie primitor. Acesta este efectul dorit pentru bucătăria de mai jos.

Sisteme de iluminat cu LED

În filmul de mai jos se poate vedea cum reglarea intensității luminii poate susține activitățile desfășurate în bucătărie, fie că este vorba de gătit, curățenie, o seară relaxantă sau o lumină de veghe pentru noapte.

Vă prezentăm câteva opțiuni de accesorii pentru proiecte similare.

Iluminat cu LED pentru bucătărie

Platon Mobila: În acest proiect, sursele de lumină au fost gândite să creeze accente și să evidențieze obiectele importante pentru familie, dar și să contribuie, la nevoie, la atmosfera potrivită pentru o seară de film, de exemplu.

Design living room LED - Platon Mobila

Vă prezentăm câteva opțiuni de accesorii pentru proiecte similare.

Bandă LED, telecomandă și controler LED

Platon Mobila: Lumina și culoarea însuflețesc orice încăpere, dau energie și o stare de spirit jucăușă și fresh.  Creativitatea nu are limite când vine vorba de lumini. Prin jocul de lumini, arhitectura de interior și atmosfera pot fi transformate după bunul plac și dispoziție.

Proiect Platon Mobila - Bandă LED RGB

Vă prezentăm opțiuni de accesorii pentru proiecte similare.

Cu o viziune creativă și accesorii pe măsură, personalitatea locuinței poate fi modelată în mod unic și original, ca o amprentă a propriului stil în care regăsim liniștea sentimentului de ”acasă”.

Creativitate și design interior - sisteme de iluminat cu LED

Vă invităm să discutați cu reprezentanții Accesoria și să alegeți soluțiile potrivite pentru proiectele dumneavoastră.