Adezivi Henkel pentru productia de mobilier

Productia de mobilier de calitate se bazeaza pe materiale de calitate. Lipirea cantului si rezistenta in timp a acestuia este un indicator important pentru clientul final, utilizatorul mobilierului.

Henkel este un partener de incredere pentru multe industii in care calitatea exceptionala a lipirilor este o cerinta standard. Adezivii Henkel, destinati industriei mobilei, va vor ajuta sa optimizati intregul proces de lipire din punct de vedere calitate si productivitate si sa prelungiti durabilitatea echipamentelor.

Din portofoliul Henkel, am selectat produse complementare pentru industria de mobila: adezivi pentru aplicarea cantului pe drept sau pe curb, adezivi pentru imbinarea lemnului sau pentru infoliat MDF. In cele ce urmeaza, va prezentam cele mai apreciate produse din gama de adezivi si agenti de curatare Henkel.

Adezivi granule

Gama KS și adezivi PUR - Henkel

Adeziv granule pentru aplicarea cantului pe drept sau pe curb.

Tehnologie: POLIPROPILENĂ – KS 922

Tehnologie: POLIURETANIC – PUR 207/7 G

Tehnologie: EVA – KS 207, KS 217, KS 224/ 2, KS 351, 215, KS 611, Q 819

 

 

 

Adezivi batoane

Gama HKP - Henkel

Adezivii batoane din gama HKP de la Henkel sunt destinati aplicarii cantului pe drept.

Disponibili in varianta unfilled (sau transparent) si alb, maro sau natur.

Agenti de curatare pentru adeziv

PUR Cleaner 4 pentru curatarea adezivului

Curatitor pentru adeziv – PUR Cleaner 4

PUR Cleaner 4 este utilizat pentru curatarea reziduurilor de adezivi si este potrivit pentru toate utilajele. Este disponibil sub forma de granule albastre pentru o diferentiere usoara.

Folosind corect solutiile de curatare pentru adezivi prelungiti durata de buna functionare a utilajului dumneavoastra, scazand semnificativ costurile de productie.