Sisteme profesionale de prize

Dorința de confort a omului modern și, mai ales, nevoia de conectare la cele mai noi tehnologii de comunicare, se regăsește în numărul din ce în ce mai mare de aparate electrice și gadgeturi din locuința, birouri, unități turistice de cazare, spații de relaxare și înfrumusețare, spații comerciale. Într-o bucătărie modernă găsim cel puțin 8 aparate electrocasnice care necesită conectarea la surse de energie electrică, iar echipamentele de birou sunt chiar mai numeroase.

De câte prize avem nevoie într-una din aceste bucătării? Dar într-un birou sau o sală de conferințe?

Soluția: sisteme de prize

Prelungitoarele cu prize sunt incomode și aglomerează spațiul și așa încărcat cu cabluri. O soluție simplă și la îndemână, care să nu ne îngreuneze lucrul, ar fi ideală.

Accesoria Group vă propune mai multe soluții inovatoare de management al prizelor și cablurilor, atât pentru bucătării, cât și pentru birouri.

Priza Sofa Box

Sisteme de prize Design Light

Confort prin inovație & spirit practic

Prizele sunt acele detalii de care ne lovim de mai multe ori pe zi și pot să ne facă viața mai ușoară sau să ne dea bătăi de cap. Gama de sisteme de prize de la Design Light ține cont de aspectele esențiale ale unei prize de calitate.

Ergonomie – se încadrează perfect în ansamblul în care sunt montate.

Design – cu finisaje diverse și forme discrete, devin mai mult decât un obiect funcțional.

Modernitate – cu USB integrat, se adaptează necesităților vieții cotidiene.

Vă invităm să vă conectați la un stil de viață confortabil și relaxant.

Sisteme de prize Bachmann

Flexibilitate in amplasarea prizelor. Design inovator

Sisteme de prize specializate pentru locuinte si birouri

Aparatele electronice si electrocasnice pe care le folositi acasa, in bucatarie sau in camera de lucru, sunt diferite de cele pe care le folositi la birou, atunci cand lucrati sau aveti o intalnire in sala de sedinte.

In bucatarie, accentul cade pe utilizarea electrocasnicelor, iar la birou sunt necesare sisteme de prize si conectori pentru laptop-uri si calculatoare, cabluri de date.

Ca sa corespunda in totalitate nevoilor dumneavoastra, Bachmann a creat sisteme de prize speciale pentru utilizarea lor in bucatarie si alte tipuri de sisteme de prize speciale pentru birou.

Eubiq GSS System

Energia electrica acolo unde va doriti sa fie. Amenajari interioare inteligente

Eubiq – o priza moderna si discreta, la indemana

Va prezentam, in premiera in Romania, sistemul revolutionar Eubiq – o solutie inovatoare ce permite proiectarea flexibila a sistemului de distributie a energiei electrice (cablaje si prize) si al cablurilor de date in orice tip de spatiu.

Eubiq este un sistem flexibil de conectare la surse de energie electrica

Sistemul traditional de conectare la o sursa de curent electric prin montarea de prize in perete este extrem de inflexibil, astfel ca ne obliga la stabilirea exacta a locului unde vor fi pozitionate prizele si numarul lor. Orice aparat nou necesita utilizarea implicita a unuia sau mai multor prelungitoare afectand estetica incaperilor.

Eubiq GSS System elimina toate aceste probleme, devenind un accesoriu de mobilier estetic, util si foarte modern. Eubiq este o modalitate unica, prin flexibiliate si siguranta, de proiectare si implementare a sistemelor electrice si de date in locuinte, birouri si spatii comerciale. Sistemul modular de prize si conectori multimedia ofera libertate totala si flexibilitate in pozitionarea punctelor de conectare la energia electrica si a cablurilor de date in orice tip de spatiu.