Sisteme profesionale de prize

Dorința de confort a omului modern și, mai ales, nevoia de conectare la cele mai noi tehnologii de comunicare, se regăsește în numărul din ce în ce mai mare de aparate electrice și gadgeturi din locuința, birouri, unități turistice de cazare, spații de relaxare și înfrumusețare, spații comerciale. Într-o bucătărie modernă găsim cel puțin 8 aparate electrocasnice care necesită conectarea la surse de energie electrică, iar echipamentele de birou sunt chiar mai numeroase.

De câte prize avem nevoie într-una din aceste bucătării? Dar într-un birou sau o sală de conferințe?

Soluția: sisteme de prize

Prelungitoarele cu prize sunt incomode și aglomerează spațiul și așa încărcat cu cabluri. O soluție simplă și la îndemână, care să nu ne îngreuneze lucrul, ar fi ideală.

Accesoria Group vă propune mai multe soluții inovatoare de management al prizelor și cablurilor, atât pentru bucătării, cât și pentru birouri.

Priza Sofa Box

Sisteme de prize Design Light

Confort prin inovație & spirit practic

Prizele sunt acele detalii de care ne lovim de mai multe ori pe zi și pot să ne facă viața mai ușoară sau să ne dea bătăi de cap. Gama de sisteme de prize de la Design Light ține cont de aspectele esențiale ale unei prize de calitate.

Ergonomie – se încadrează perfect în ansamblul în care sunt montate.

Design – cu finisaje diverse și forme discrete, devin mai mult decât un obiect funcțional.

Modernitate – cu USB integrat, se adaptează necesităților vieții cotidiene.

Vă invităm să vă conectați la un stil de viață confortabil și relaxant.

Sisteme de prize Bachmann

Flexibilitate in amplasarea prizelor. Design inovator

Sisteme de prize specializate pentru locuinte si birouri

Aparatele electronice si electrocasnice pe care le folositi acasa, in bucatarie sau in camera de lucru, sunt diferite de cele pe care le folositi la birou, atunci cand lucrati sau aveti o intalnire in sala de sedinte.

In bucatarie, accentul cade pe utilizarea electrocasnicelor, iar la birou sunt necesare sisteme de prize si conectori pentru laptop-uri si calculatoare, cabluri de date.

Ca sa corespunda in totalitate nevoilor dumneavoastra, Bachmann a creat sisteme de prize speciale pentru utilizarea lor in bucatarie si alte tipuri de sisteme de prize speciale pentru birou.