Dorinta de confort a omului modern, si mai ales nevoia de conectare la cele mai noi tehnologii de comunicare, se regaseste in numarul din ce in ce mai mare de aparate electrice si gadgeturi din locuinta, birouri, unitati turistice de cazare, spatii de relaxare si infrumusetare, spatii comerciale. Intr-o bucatarie moderna gasim cel putin 8 aparate electrocasnice care necesita conectarea la surse de energie electrica, iar echipamentele de birou sunt chiar mai numeroase.

De cate prize avem nevoie intr-una din aceste bucatarii? Dar intr-un birou sau o sala de conferinte?

Prelungitoarele cu prize sunt incomode si aglomereaza spatiul si asa incarcat cu cabluri. O solutie simpla si la indemana, care sa nu ne ingreuneze lucrul, ar fi ideala.

Accesoria Group va propune mai multe solutii inovatoare de management al prizelor si cablurilor, atat pentru bucatarii, cat si pentru birouri.

Sisteme de prize Bachmann

Flexibilitate in amplasarea prizelor. Design inovator

Sisteme de prize specializate pentru locuinte si birouri

Aparatele electronice si electrocasnice pe care le folositi acasa, in bucatarie sau in camera de lucru, sunt diferite de cele pe care le folositi la birou, atunci cand lucrati sau aveti o intalnire in sala de sedinte.

In bucatarie, accentul cade pe utilizarea electrocasnicelor, iar la birou sunt necesare sisteme de prize si conectori pentru laptop-uri si calculatoare, cabluri de date.

Ca sa corespunda in totalitate nevoilor dumneavoastra, Bachmann a creat sisteme de prize speciale pentru utilizarea lor in bucatarie si alte tipuri de sisteme de prize speciale pentru birou.

Eubiq GSS System

Energia electrica acolo unde va doriti sa fie. Amenajari interioare inteligente

Eubiq – o priza moderna si discreta, la indemana

Va prezentam, in premiera in Romania, sistemul revolutionar Eubiq – o solutie inovatoare ce permite proiectarea flexibila a sistemului de distributie a energiei electrice (cablaje si prize) si al cablurilor de date in orice tip de spatiu.

Eubiq este un sistem flexibil de conectare la surse de energie electrica

Sistemul traditional de conectare la o sursa de curent electric prin montarea de prize in perete este extrem de inflexibil, astfel ca ne obliga la stabilirea exacta a locului unde vor fi pozitionate prizele si numarul lor. Orice aparat nou necesita utilizarea implicita a unuia sau mai multor prelungitoare afectand estetica incaperilor.

Eubiq GSS System elimina toate aceste probleme, devenind un accesoriu de mobilier estetic, util si foarte modern. Eubiq este o modalitate unica, prin flexibiliate si siguranta, de proiectare si implementare a sistemelor electrice si de date in locuinte, birouri si spatii comerciale. Sistemul modular de prize si conectori multimedia ofera libertate totala si flexibilitate in pozitionarea punctelor de conectare la energia electrica si a cablurilor de date in orice tip de spatiu.