Aparatele electrocasnice incorporabile sunt o alegere excelenta pentru o bucatarie perfect functionala si cu un design asa cum il doriti. Plitele, hotele si cuptoarele incorporabile din gama Teka sunt concepute in linii de design atragatoare si intr-o gama variata de optiuni functionale care vor face ca timpul petrecut in bucatarie sa fie mult mai placut.

Vezi pliantul PROMO!

Cuptoare incorporabile Teka

Cuptoare incorporabile electrice, pe gaz si cu microunde.

Cuptoare incorporabile electrice, pe gaz si cu microunde

Cuptoarele incorporabile Teka se adapteaza ritmului vietii moderne si dimensiunilor locuintelor astfel incat gatitul si timpul petrecut in bucatarie sa fie mai placute.

Plite incorporabile Teka

Plite pe gaz, vitro-ceramice, cu inductie sau mixte.

Plitele Teka imbina principiile tehnologice de baza cu design-ul elegant, atractiv si functional.

Gama Teka va ofera o gama variata de plite pe gaz, vitroceramice, cu inductie sau mixte, intr-o varietate de forme si dimensiuni, menite sa raspunda celor mai exigente cerinte in materie de stil, functionalitate si performanta.

Hote Teka

Hote performante, elegante si silentioase, usor de intretinut

Hotele Teka va ajuta sa pastrati in bucatarie un miros placut, eliminand mirosurile, aburul, fumul si particulele de grasime care se degaja in timpul gatitului. Oricat de mult v-ar placea mirosul mancarii pe care o gatiti, sigur nu vreti sa il simtiti in toata casa!

Chiuvete Teka

Chiuvete cu una sau mai multe cuve, cu sau fara scurgator

Chiuvete cu una sau mai multe cuve, cu sau fara scurgator, cu forme variate, in linii clasice sau moderne, din inox sau Tegranit, montate in blat sau sub blat.

O gama extrem de variata din care puteti alege modelul care sa va faca viata mai usoara si mai placuta in bucatarie.