Mânere pentru mobilier

Gama de mânere ProDecor de la Hettich conține o varietate de forme din care puteți alege pentru a întregi imaginea mobilierului dumneavoastră.

Designul interior este expresia stilului personal de viață. De aceea, ProDecor include patru stiluri de mânere, pentru case cu personalitate: Modern, Deluxe, Organic, Folk.

Vă invităm să alegeți mânerele care completează proiectul dumneavoastră de design interior.

Mânere pentru mobilier – universul de stil Folk

Universul de stil Folk

Mânerele care spun povești

Culori și forme tradiționale. Motive exuberante și suprafețe delicate. Aspectul rafinat și original al fiecărei piese creează o atmosferă caldă și familiară. Folk înseamnă bucurie pură. Mai ales pentru clienții tăi.

Mânere pentru mobilier – universul de stil Organic

 

Universul de stil Organic

Idila naturii neatinse

Această colecție prinde viață prin forme organice și suprafețe naturale, neprelucrate. Vrei să trăiești înconjurat de farmecul naturii? Bun venit în universul de stil Organic!

Mânere pentru mobilier – universul de stil Deluxe

 

Universul de stil Deluxe

Pentru casa care vorbește simțurilor – într-o notă de lux

Metale strălucitoare și culori magnifice definesc universul de stil Deluxe. Designul puternic al mânerelor creează ambianța care se adresează direct simțurilor și oferă o irezistibilă invitație la atingere.

Mânere pentru mobilier – universul de stil New Modern

 

Universul de stil New Modern

Tenhnologie. Transparență. Funcționalitate

Colecția de mânere New Modern impresionează cu liniile simple, stilul avangardist și designul în vogă. Completate de aceste accesorii, fronturile de mobilier cu aspect minimalist ating perfecțiunea.

Mânere pentru mobilier Touch-In

O experiență unică

Mânere Touch-In

Flexibilitate prin stil și culoare

Cu o simplitate izvorâtă din ingeniozitate, mânerele Touch-In sunt ”camuflate” în fronturi, astfel încât mobilierul pare să nu aibă mânere. Mânerele modulare sau ready-to-install oferă o varietate mare de opțiuni, de la integrarea în designul de ansamblu, la evidențiere prin contrast. Mânere Touch-in pot fi vopsite de producător în culoarea frontului sau finisate în orice decor preferat.