Manere pentru mobilier

Gama de manere REI contine o varietate de forme din care puteti alege pentru a intregi imaginea mobilierului dumneavoastra.

Manerele metalice in linii drepte, tip bara sau cu diferite profile, se incadreaza foarte bine intr-o linie de design cu tenta cubista iar manerele in linii curbe – simple sau usor rasucite – au o eleganta discreta.

Pentru copii am ales manere din gama Emotions, care are forme si culori alese pe placul celor mici.

Manere metalice

Manere din metal pentru mobilier

Manere metalice pentru mobilier

Gama de manere din portofoliul Accesoria Group contine o varietate de forme din care puteti alege pentru a intregi imaginea mobilierului dumneavoastra. Manerele in linii drepte, tip bara, cu diferite profile, se incadreaza foarte bine intr-o linie de design cu tenta cubista iar manerele in linii curbe – simple sau usor rasucite – au o eleganta discreta. Daca linia de design o cere, puteti alege manere tip buton sau tip inel.

Manerele metalice au diverse dimensiuni pentru a se putea adapta armonios la dimensiunea fronturilor pe care sunt montate.

Manere camere copii 2

Manere pentru camere de copii

Manere pentru mobilierul din camerele de copii

Manere pentru camere de copii

Manerele din gama Emotions au diverse forme si culori, alese sa inveseleasca. O steluta zambitoare, o masinuta, un ursulet simpatic pot face deliciul copilului dumneavoastra.

Toate manerele din gama sunt confectionate din material plastic si sunt impecabil finisate, fara muchii sau colturi taioase.